Een Oproep aan Zorgverzekeraars: Menselijkheid en Innovatie in de Gezondheidszorg
21 mei 2024
Een Oproep aan Zorgverzekeraars: Menselijkheid en Innovatie in de Gezondheidszorg
In de huidige gezondheidszorg lijkt het vaak alsof we vastzitten in een systeem dat meer gericht is op protocollen en symptoombestrijding dan op de daadwerkelijke behoeften van patiënten. Dit moet veranderen.
In de huidige gezondheidszorg lijkt het vaak alsof we vastzitten in een systeem dat meer gericht is op protocollen en symptoombestrijding dan op de daadwerkelijke behoeften van patiënten. Dit moet veranderen. Daarom doe ik een dringende oproep aan zorgverzekeraars om hun benadering te heroverwegen en open te staan voor alternatieve behandelmethoden die bewezen hebben effectief te zijn. Mijn naam is Mark Paasman, en ik ben een Trauma Transformation Strategist die zich richt op het bieden van diepgaande, duurzame oplossingen voor mensen die vastgelopen zijn in het systeem.
Resultaten die Er Niet om Liegen
Met een succesratio van maar liefst 92% krijgen mensen in slechts enkele dagen hun leven weer op de rit. Patiënten die vaak als 'hopeloos' worden bestempeld en achterblijven met diagnoses zoals PNEA (psychogene niet-epileptische aanvallen) en FNS (functionele neurologische stoornissen) staan na mijn begeleiding weer in de kracht van hun leven. Deze mensen, die levenloos achterblijven na het ontvangen van talloze etiketten en afkortingen, ervaren een transformatie die hen opnieuw in staat stelt om volwaardig deel te nemen aan het leven.
Een Beroep op Menselijkheid
Ik doe een beroep op de menselijkheid van zorgverzekeraars. Het is niet acceptabel dat mensen in een vastgeroest systeem gevangen zitten dat hen niet de kans biedt op een werkelijk herstel. We moeten erkennen dat de wetenschap en onze kennis over de menselijke geest en gezondheid veel verder gevorderd zijn dan de huidige praktijken die nog steeds in een Newtoniaans paradigma vastzitten. Dit verouderde systeem richt zich enkel op symptoombestrijding en negeert de holistische benaderingen die een ware transformatie kunnen bieden.
Innovatie en Data-gedreven Beslissingen
Ik begrijp dat verandering moeilijk is en dat er protocollen zijn waaraan voldaan moet worden. Echter, het vasthouden aan een ego-gedreven mentaliteit en het negeren van data en resultaten uit alternatieve behandelmethoden is niet langer verdedigbaar. We moeten openstaan voor nieuwe perspectieven en bereid zijn om te leren van de indrukwekkende resultaten die alternatieve therapieën kunnen bieden.
Een Dringende Oproep
Ik roep zorgverzekeraars op om de data te bekijken en te erkennen dat de zogenaamde 'alternatieve' benaderingen reële, meetbare en duurzame verbeteringen kunnen bieden aan mensenlevens. Laten we samen werken aan een zorgsysteem dat verder kijkt dan de standaardprocedures en werkelijk luistert naar de behoeften van patiënten.DSW kent me al, maar omdat ik niet door bepaalde hoepeltjes spring, worden mijn resultaten weggewimpeld. Dit is onacceptabel en negeert het potentieel voor immense positieve impact. Ik vraag niet om de wereld, maar om een eerlijke kans om te bewijzen dat mijn methoden werken en dat zij een waardevolle aanvulling kunnen zijn op het zorgaanbod.
Conclusie
Laten we een stap zetten naar een meer mensgericht en vooruitstrevend zorgsysteem. Laat mensen zich aanmelden en vergoed deze effectieve behandelingen. De levens van velen kunnen hierdoor aanzienlijk verbeteren. Ik sta klaar om samen te werken en mijn kennis en resultaten te delen.Met vriendelijke groet,Mark Paasman Trauma Transformation Strategist Paramedisch Centrum Zwijndrecht Burgemeester de Bruïnelaan 140, 3331 AJ Zwijndrecht, Nederland Telefoon: +31 680 094 262 E-mail:info@markpaasman.nl Website:markpaasman.nl KvK: 63598817 | BTW: NL001635045B53 | Bank: NL63KNAB0604719469
Want verandering begint niet bij instanties of systemen. Verandering begint bij onszelf.
Laten we die wereld samen bouwen. Niet morgen. Niet ooit. Maar nu.
Als ik één boodschap kan meegeven aan artsen en werkgevers, dan is het deze: kijk verder dan de medische wetenschap alleen. Stress, burn-out en fysieke klachten zijn niet alleen te vangen in bloedwaardes en scans.
Er zijn momenten in het leven waarop alles lijkt te kantelen. Waarin je beseft dat de manier waarop je functioneerde, hoe je dacht, voelde en handelde, niet langer bij je past. Dat je vastzat in patronen die je eerder beschermden, maar nu je groei in de weg stonden. En dan, plots, komt er een inzicht, een ontmoeting, een ervaring die alles verandert. Dit is het verhaal van Kelly.
Wat als je jezelf kon genezen?
Wat als je wist hoe je lichaam signalen geeft, en hoe je deze kunt ontcijferen en oplossen? Wat als je wist hoe je je zenuwstelsel kunt reguleren zonder afhankelijk te zijn van iets buiten jezelf?
Je brein is een zelfhelend mechanisme, net als je lichaam. Als je een wond hebt, geneest die vanzelf – mits je het niet steeds opnieuw openkrabt. Hetzelfde geldt voor trauma. Maar omdat we nooit hebben geleerd hoe we ons systeem kunnen resetten, blijven we hangen in oude patronen.
Het probleem is niet de intentie van therapie, het probleem is de veronderstelling dat heling moeilijk, lang en pijnlijk moet zijn. Maar wat als dat niet zo is? Wat als trauma niet de gevangenis is die je dacht, maar een deur die je nooit hebt leren openen?
Ontdek hoe het principe van polariteit en mijn unieke methodiek jou kunnen helpen om trauma en stress te transformeren naar balans en vrijheid. Leer over emotionele verschuivingen en hoe je weer grip krijgt op je leven.
Bij Breinhart leer je stress en trauma los te laten, automatische patronen te doorbreken en balans te vinden tussen lichaam, geest en emoties. Ontdek hoe je jouw volle potentieel kunt benutten en een krachtig, vrij leven kunt leiden.
Dit artikel van Breinhart duikt in de gevolgen van chronische stress en de maatschappelijke druk die ons in een constante overlevingsstand houdt. Door middel van unieke inzichten en methodieken biedt Breinhart handvatten om deze stressfactoren te doorbreken en jouw persoonlijke batterij weer op te laden. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar manieren om meer rust, balans en veerkracht te vinden in een samenleving die continu blijft duwen.